Sudura

Suntem specializati pe selectarea procedurilor de sudura corespunzatoare aplicatiilor specifice domeniului in care activeaza clientii nostri. Astfel folosim doar variantele imbunatatite de sudura – sudura MIG/MAG si sudura TIG/WIG – pentru a putea acoperi domenii diversificate.

Sudura se realizeaza cu echipamente de ultima generatie marca FIMMER.
Sudura prin procedeul MIG/MAG se realizeaza cu ajutorul invertorului de 500A, tip KRONOS 500, care poate sa asigure realizarea de suduri de calitate, cu sarma plina, fara stropi, pentru table incepand de la 0.5mm pana la grosimi mai mari.

Procedura MIG/MAG se adreseaza in special otelurilor inoxidabile si otelurilor carbon.
Sudura prin procedeul TIG/WIG se realizeaza cu ajutorul invertorului racit cu lichid tip TT 305 AC/DC.
Procedura TIG/WIG se adreseaza materialelor din aluminiu si otel inoxidabil.

Aplicatii frecvente pentru cele doua tipuri de sudura pe care le oferim – Sudura MIG/MAG si sudura TIG/WIG

Caracteristicile procedurii de sudura MIG/MAG
Serviciile de sudura prin procedeul MIG/MAG este efectuate de catre specialistii companiei nostre cu ajutorul invertoarelor de tipul KRONOS500, de 500A. Acest procedeu realizeaza suduri de exceptie, cu sarma plina, fara stropi, pentru table cu grosime de 0,5mm, dar si grosimi mai mari. Recomandam aceasta procedura pentru aplicatiile din otel inoxidabil si otel carbon.

sudura
Avantajele procedurii de sudura MIG/MAG:

Procedura TIG/WIG

Procedura TIG/WIG este recunoscuta de catre specialistii in domeniu adecvata pentru aplicatiile care necesita sudura definita de finete, precum imbinari pentru obiecte decorative metalice, reparatii, acolo unde rezultatul final al confectiilor prelucrate se doreste a fi extrem de delicat. Totodata, sudura TIG este potrivita pentru sudarea cadrelor si espamentelor caracteristice industriei auto, a pieselor metalice de grosimi reduse, subtiri.

Sudura MIG/MAG si sudura TIG/WIG cu aparatura profesionala de ultima generatie – marca FIMER
Fimer este una dintre primele companii din lume care a aplicat tehnologii superioare in ceea ce priveste procedura sudurii.

Activand in domeniul productiei de aparatura de sudura, statii de energie, dulgherie, invertoare si aparatura de aer conditionat, Fimer garanteaza, prin prisma experientei celor peste 70 de ani, fiabilitate si performanta cu fiecare utilaj pe care il distribuie.
Atat aparatura pentru sudura MIG/MAG, cat si cea de tip TIG/WIG sunt apreciate unanim de companiile care lucreaza in domeniu pentru calitatea ridicata oferita la operare, functionarea excelenta, caracteristicile unice de aderenta la progresele din domeniu si posibilitatile nelimitate de lucru.

Laser RMC - Echipe specializate si instruite pentru procedurile de sudura MIG/MAG si sudura TIG/WIG
Aparatura de calitate este relevanta in contextul unei utilizari profesioniste. Echipele noastre de operatori se disting de alte companii prin modul in care sunt instruiti permanent, pentru a actualiza metodele de lucru si pentru a genera produse finite de cea mai inalta calitate. Sudorii Laser RMC sunt priceputi si detin cunostintele necesare pentru efectuarea sudurii in aceste doua proceduri.

Contactati unul dintre reprezentantii companiei pentru detalii suplimentare si informatii despre serviciile potrivite pentru aplicatiile dumneavoastra.

Cere o oferta

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie - debitare, indoire sau sudare - sunt disponibile atat in varianta standard de lucru, stabilita de echipa de lucru, insa fiecare oferta poate fi personalizata, conform exigentelor si proiectelor vizualizate de catre companiile cu care lucram.

Formatele de debitare:
4000X2000mm
3000x1500mm

Grosimea materialelor debitate :
25 mm pentru ALUMINIU , OTEL CARBON  si INOX
10mm pentru ALAMA si CUPRU
Precizia de taiere: +/-0.2mm
Pentru diametre cuprinse intre minim 20mm si maxim 210mm
La grosimi de:
12mm pentru OTEL
5mm pentru INOX
4mm pentru ALUMINIU
Pentru materiale din OTEL CARBON, INOX, ALUMINIU, ALAMA, CUPRU
Forta de indoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

Forta de indoire: 230 tF
Lungime de indoire: 4000 mm
Distanta dintre coloane: 3700 mm