Servicii conexe

Pe langa serviciile de DEBITARE 2D si 3D, SUDURA si INDOIRE ABKANT, compania noastra asigura
si o serie de servicii conexe clientilor colaboratori, pentru inlesnirea procesului de lucru
si livrarea rapida a reperelor comandate.

Aprovizionare cu tabla pentru comenzile debitare laser si indoire ABKANT

Odata stabilit proiectul de lucru, consultantul companiei va pune la dispozitie si optiunea de furnizare a tablei necesare. Asadar, Departamentul Comercial Laser RMC preia comanda si se ocupa de aprovizionarea cu materiale de calitate ridicata la preturi corecte si la termenul stabilit intre cele doua parti.

servicii conexe

In tot acest proces, inginerii stabilesc metoda de debitare corespunzatoare pentru a obtine cele mai bune rezultate la debitare. Pentru executarea acestui proces tehnologic, este nevoie de desene in format „.dwg” sau „.dxf”. In cazul in care clientii nu dispun de aceste resurse, inginerii RMC pot executa desenele cu conditia ca acestea sa fie prezentate in contururi simple, cotate si executate corect.

Departamentului Tehnic RMC nu ofera servicii de proiectare produse.
Servicii suplimentare pentru care puteti opta – livrarea pieselor la adresa specificata de catre client

Livrarea pieselor la adresa indicata de client.

Livrarea este EXW.

Promptitudine si calitatea serviciilor oferite - Conditii esentiale pentru colaborari eficiente

Ne onoram intotdeauna proiectele preluate, tinand cont de mentiunile, preferintele si exigentele clientilor nostri. De aceea, suntem organizati si ne dorim sa indeplinim sarcinile de lucru la standarde de performanta, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de comunicarea eficienta si de colaborarea clientilor solicitanti:
Pentru ca prelucrarea profesionista a datelor sa fie posibila, in vederea alcatuirii unei oferte avantajoase de ambele parti, precum si pentru executia rapida a produselor, clientii sunt rugati sa trimita odata cu solicitarea serviciilor si desenele de executie in format „.dwg” sau „.dxf”, la scare 1:1, in mm, fara cote sau eventual doar cota de control.

Atat in cazul ridicarii comenzilor de la sediu, cat si in cazul solicitarii serviciilor de livrare la adresa beneficiarilor, persoana care este desemnata pentru receptionarea marfurilor trebuie sa prezinte, in mod obligatoriu, documentul de tip DELEGATIE DE RIDICARE MARFURI, corect completat.

Departamentul de relatii cu clientii – o componenta esentiala in lantul realizarii optime a produselor Suntem alaturi de dumneavoastra in proiectele pe care intentionati sa le demarati, chiar si cand acestea se afla inca la stadiul de idee.

Cere o oferta

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie - debitare, indoire sau sudare - sunt disponibile atat in varianta standard de lucru, stabilita de echipa de lucru, insa fiecare oferta poate fi personalizata, conform exigentelor si proiectelor vizualizate de catre companiile cu care lucram.

Formatele de debitare:
4000X2000mm
3000x1500mm

Grosimea materialelor debitate :
25 mm pentru ALUMINIU , OTEL CARBON  si INOX
10mm pentru ALAMA si CUPRU
Precizia de taiere: +/-0.2mm
Pentru diametre cuprinse intre minim 20mm si maxim 210mm
La grosimi de:
12mm pentru OTEL
5mm pentru INOX
4mm pentru ALUMINIU
Pentru materiale din OTEL CARBON, INOX, ALUMINIU, ALAMA, CUPRU
Forta de indoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

Forta de indoire: 230 tF
Lungime de indoire: 4000 mm
Distanta dintre coloane: 3700 mm