Despre noi

RMC este o companie al carui domeniu de activitate are aplicabilitate
domenii foarte variate care necesita aplicatii de debitare, sudare si
indoire confectii metalice.

Istoric

In 2015, compania s-a relocat in locatie proprie, intr-o zona dedicata activitatii industriale – in localitatea Mogosoaia, pe arcul de centura al Bucurestiului. Noua locatie, o constructie moderna a permis evolutia tehnologica si logistica, prin posibilitatea extinderii serviciilor prestate catre companiile cliente. Acest lucru a fost posibil datorita amplasarii de utilaje performante marca TRUMF si FIMER precum si datorita posibilitatii de a depozita materia prima, necesara prelucrarii.

Firma s-a dezvoltat organic, pornind de la un numar de 5 angajati in 2005 si functionand timp de 10 ani in Electromagnetica Business Park. Din august 2015, RISK MANGEMENT COMPANY SRL (RMC) s-a relocat, mutand-si activitatea dintr-un spatiu inchiriat, intr-o locatie proprie, pe arcul de centura al municipului Bucuresti, zona modernizata,cu acces facil la autostrazile A1 (Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Nadlac), A2 (Bucuresti-Constanta) si A3 (Bucuresti – Ploiesti-Brasov).

Preocupati fiind de calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri, am considerat relocarea un moment bun pentru a reorganiza activitatea astfel incat incepand cu 4.12.2015 firma noastra este certificata de TUV Thuringen ca fiind un furnizor de servicii, care lucreaza in sistemul de management al calitatii conform ISO 9001.

Cui ne adresam?

Prelucrarea metalelor prin debitare reprezinta un serviciu indispensabil pentru foarte multe multor domenii, cum sunt: industria auto, cea constructoare de masini grele, industria de automatizari, domeniul arhitecturii, domeniul publicitar etc

Principiul esential in functie de care ne desfasuram activitatea este prelucrarea corecta a cerintelor clientului, ofertarea si executia in timpul cel mai scurt, de aceea, conditiile de lucru sunt clar trasate inca de la inceputul colaborarii.

Serviciile prestate de noi au o arie diversa de aplicabilitate, incluzand: