Debitare laser teava

RMC debitare laser oferă servicii de taiere teava pentru o gama larga de
produse, diverse marimi si forme de prezentare, confectionate din
metale precum OTEL, INOX si ALUMINIU.

Echipamente profesionale, asistenta specializata si servicii debitare laser teava efectuate la cele mai inalte standard de calitate.

Executia reperelor prin debitare laser pentru teava este realizata in conditii specifice, utilizand masini performante prevazute cu laser, fapt care ofera precizia si siguranta taierii tevilor de diferite grosimi si in contururi complexe.

Echipamente profesionale, asistenta specializata si servicii debitare laser teava efectuate la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru realizarea proiectelor propuse de catre colaboratorii nostri – companii din diferite domenii – selectam cu atentie materialele si utilajele de lucru. Astfel, pentru serviciile de debitare, avem in dotare aparatura TRUMPF, una dintre companiile de top din domeniul prelucrarii metalelor in aceasta maniera.

Echipele noastre de lucru sunt instruite permanent pentru actualizarea modalitatilor de prelucrare, pentru ca rezultatele sa fie intotdeauna cele vizualizate asteptate de catre clientii nostri

Specificatiile optime de lucru pentru debitare laser teava

Specialistii Laser-Rmc realizeaza lucrarile de debitare laser teava pentru diametre cuprinse intre minim 20mm si maxim 210mm la grosimi:

debitare laser teava

Inovatia aparaturii TRUMPF inseamna performanta serviciilor de debitare laser teava pe care le oferim.
Masinile utilizate poarta marca TRUMPF si sunt proiectate intr-un design compact, extrem de stabil, fapt care claseaza aceasta aparatura in randul celor mai stabile echipamente de debitare.

Principalele avantaje asigurate de performanta masinilor de debitare TRUMPF:

Rentabilitatea: raportul calitate-pret este intarit de rapiditatea cu care proiectele pot fi demarate, comenzile plasate fiind executate in cel mai scurt timp. Domenii de aplicabilitate: asiguram prelucrarea produselor pentru companii care activeaza in domenii variate, cum sunt: industria auto, automatica, electronica si electrotehnica, industria constructiilor metalice, firme specializate in design interior, decor stradal, constructii metalice, industria militara, aria domeniului publicitar si marketing etc.

Gama completa de servicii debitare laser teava – taiere 3D
Seriile de masini debitare cu laser teava si tabla pe care le utilizam permit optimizarea procesului de lucru, extinderea posibilitatilor de executie si a varietatii de materiale prelucrate.

Consultantii RMC debitare laser teava va stau la dispozitie pentru preluarea comenzilor, pentru a va comunica modul de lucru si timpul efectiv de executie, precum si alte detalii privind costurile totale si data estimata de livrare.

Cere o oferta

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie - debitare, indoire sau sudare - sunt disponibile atat in varianta standard de lucru, stabilita de echipa de lucru, insa fiecare oferta poate fi personalizata, conform exigentelor si proiectelor vizualizate de catre companiile cu care lucram.

Formatele de debitare:
4000X2000mm
3000x1500mm

Grosimea materialelor debitate :
25 mm pentru ALUMINIU , OTEL CARBON  si INOX
10mm pentru ALAMA si CUPRU
Precizia de taiere: +/-0.2mm
Pentru diametre cuprinse intre minim 20mm si maxim 210mm
La grosimi de:
12mm pentru OTEL
5mm pentru INOX
4mm pentru ALUMINIU
Pentru materiale din OTEL CARBON, INOX, ALUMINIU, ALAMA, CUPRU
Forta de indoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

Forta de indoire: 230 tF
Lungime de indoire: 4000 mm
Distanta dintre coloane: 3700 mm