Debitare laser tabla

Utilizarea tehnologiei de debitare cu laser este una dintre cele mai bune metode pentru taierea precisa a tablei din OTEL, INOX, ALAMA, CUPRU sau ALUMINIU.

Servicii debitare ireprosabile – Avantajele tehnologiei de debitare laser pe tabla

Debitarea cu laser este una dintre putinele metode care reduc timpul de lucru si implicit de livrare a materialelor prelucrate, precum si costurile totale de prelucrare prin alte metode clasice.

Recomandam serviciile de debitare laser pe tabla din urmatoarele motive:

Executia este facila in comparatie cu taierea clasica, debitarea cu laser se desfasoara mai rapid si cu precizie ridicata;

Materialele sunt lucrate impecabil, indiferent de caracterul de reflexie al materialelor, precizia laserului elimina riscurile legate de deformarile inestetice sau deteriorarea produselor.

RMC Debitare laser tabla din cupru si alama - precizia taierii prin intermediul tehnologiei de ultima generatieLansarea in executie si executia propriu-zisa a reperelor debitate laser este efectuata de catre echipele mixte de ingineri si operatori cu experienta.
CAPABILITATEA TEHNICA

MASA MASINII : 4000X2000mm sau 3000x1500mm
Grosimea materialelor debitate este de :
#25 mm pentru ALUMINIU, OTEL CARBON si INOX
#10mm pentru ALAMA si CUPRU
Precizie de taiere: +/-0.2mm

debitare tabla

De ce sa alegeti serviciile RMC debitare laser pentru tabla?

Exista o serie de probleme specifice atunci cand taierea cu laser a metarialelor reflexive nu este facuta corespunzator. O executie optimizata a debitarii cu laser consta in topirea rapida a suprafetei reflectorizante, urmata de interactiunea cu metalul topit prin procesul de taiere eficient si stabil. Astfel, intreg procesul este important, momentul cheie fiind la inceputul executiei, atunci cand laserul patrunde materialul. Odata stabilit punctul de taiere, laserul va interactiona cu partea topita a suprafetei metalului.

Rezultate calitative de fiecare data - Servicii complexe debitare laser tabla cu aparatura marca

De-a lungul anilor de activitate in domeniul prelucrarii metalelor (taiere si indoire), ne-am perfectionat atat precedurile de lucru, cat si modul de relationare si comunicare cu clientii si firmele solicitante, indiferent de cerintele domeniului in care acestia opereaza. Pe langa acesti factori, absolut esentiali pentru colaborarile eficiente, un aliat de incredere permanent ne sunt utilajele performante si aparatura speciala dezvoltata constant de partenerii nostri de incredere – compania TRUMPF.

Aparatura TRUMF asigura solutii performante pentru sustinerea tehnologiile de productie care includ prelucrarea metalelor (tabla, teava), sprijinindu-ne activitatea. Astfel, compania noastra asigura prelucrarea unei game variate de produse din metal, garantand de fiecare data un rezultat de calitate ridicata.

Cere o oferta

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie - debitare, indoire sau sudare - sunt disponibile atat in varianta standard de lucru, stabilita de echipa de lucru, insa fiecare oferta poate fi personalizata, conform exigentelor si proiectelor vizualizate de catre companiile cu care lucram.

Formatele de debitare:
4000X2000mm
3000x1500mm

Grosimea materialelor debitate :
25 mm pentru ALUMINIU , OTEL CARBON  si INOX
10mm pentru ALAMA si CUPRU
Precizia de taiere: +/-0.2mm
Pentru diametre cuprinse intre minim 20mm si maxim 210mm
La grosimi de:
12mm pentru OTEL
5mm pentru INOX
4mm pentru ALUMINIU
Pentru materiale din OTEL CARBON, INOX, ALUMINIU, ALAMA, CUPRU
Forta de indoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

Forta de indoire: 230 tF
Lungime de indoire: 4000 mm
Distanta dintre coloane: 3700 mm