SERVICII CONEXE

Pentru clientii nostri asiguram urmatoarele servicii conexe

Aprovizionarea cu tabla pentru comenzi de debitare laser si indoire pe abkant

Departamentul Comercial al RMC, se ocupa sa aprovizioneze cu materiale de buna calitate, in termen si la preturi corecte.

Executia in ACAD a desenelor ce nu sunt pe suport magnetic sau electronic

Echipa de ingineri care alcatuiesc Departamentul Tehnic al RMC, asigura consultanta pentru fiecare proiect in parte, de la faza de idee pana la produsul finit, indicand materialul potrivit si metoda de debitare. In situatia in care desenele nu sunt prezentate in format .dwg sau .dxf, si sunt prezentate ca schita pe hartie, acestea vor fi executate de catre inginerii RMC doar daca sunt corect executate si cotate si sunt in contururi simple.

ATENTIE: echipa de ingineri care alcatuiesc Departamentul Tehnic al RMC NU efectueaza servicii de PROIECTARE pentru clientii sai.

Livrarea pieselor la adreasa indicata de client

La cerere, RMC are capacitatea de a livra piesele la adresa indicata de client, folosind utilajele de transport din dotare sau prin parteneri.

Pentru promptitudine si calitate, este bine de stiut:

» Pentru prelucrarea profesionista a datelor si pentru ofertare si executie rapida, va rugam frumos sa trimiteti desenele de executie in format .dwg sau .dxf, la scara 1:1, in mm, fara cote sau eventual doar cu cota de control

» La ridicarea comenzii, persoana desemnata sa receptioneze marfa, trebuie sa prezinte obligatoriu DELEGATIE DE RIDICARE MARFURI corect completata

servicii conexe